Assegurances de salut

Tenir una assegurança de salut privada ens permet gestionar amb agilitat i rapidesa les qüestions relacionades amb la nostra salut evitant llargues llistes d’espera dins del sistema de sanitat pública.

Una assegurança de salut ens dóna la tranquil·litat de poder escollir dintre d’un quadre mèdic tancat (relació de professionals i centres mèdics oferts per la companyia) o escollint qualsevol especialista amb el reemborsament d’un 80% o 90% de l’import de la factura depenent de la companyia contractada.

Dóna accés a la medicina bàsica, urgències, especialistes, revisions preventives, proves, intervencions quirúrgiques, hospitalització, rehabilitació.


Donat la gran quantitat d’oferta que hi ha en el sector, us detallem les principals modalitats d’assegurament que podem trobar:


  • Assistència sanitària i hospitalització amb quadre mèdic concertat: Queden cobertes totes les visites, proves i intervencions realitzades dins del quadre mèdic.
  • Assistència sanitària amb copagament i hospitalització amb quadre mèdic concertat: En cada visita d’assistència sanitària es realitza el pagament de l’import concertat amb la companyia. Depenent de la modalitat aquest copagament també pot establir-se en les proves. L’hospitalització no té copagament. Algunes companyies ofereixen una rebaixa important en el seu preu pel fet de contractar la modalitat amb copagament.
  • Assistència sanitària i hospitalització amb reemborsament: Es reemborsa un 80% o 90% de la factura presentada pel client en cas d’utilitzar un especialista o centre mèdic fora del quadre mèdic concertat.

En el moment de contractar una assegurança de salut s’estableixen períodes de carència que poden variar segons la companyia. Generalment, en cas que ja es disposi d’assegurança de salut les carències acostumen a quedar eliminades excepte la cobertura de part.

Aquestes observacions són de caràcter general, per tant pot haver-hi variacions en funció del producte o companyia contractats.


Demani’ns pressupost sense moure’s de casa, ompli el següent formulari o posis en contacte amb nosaltres al telèfon 902 820 810

Dades del prenedor/assegurat

Altres assegurats
Garanties sol·licitades

protecció de dades
Les nostres asseguradores

Actualitat

Notícies Ofertes
© Atten 2024   |   info@atten.es   |   Legal
Zoo Studio